Naš moto: Poenostavljamo kompleksnost


Zavedamo se, da je ključni faktor pri prenovi ali uvedbi informacijskega sistema zadovoljstvo uporabnikov. Naš pristop k implementaciji rešitve je iterativen in vključuje sodelovanje uporabnika v vseh fazah razvoja. Na podlagi strokovnega znanja in izkušenj iz prejšnih projektov in ob upoštevanju vaših želja in specifik v poslovanju smo spodobni izdelati rešitev, ki bo povsem zadovoljevala vaše potrebe. Pri svojem delu se držimo smernic in napotkov standarda ISO 9000-3, ki zagotavlja izdelavo kvalitetne programske opreme.

Celoviti sistemi in rešitve. Inovativne rešitve, ki sinhronizirajo poslovne procese.


Cilj podjetja je razvoj celovitih programskih rešitev za naročnika, ki niso le skupek aplikacij, ki rešujejo parcialne probleme, temveč integrirqana programskla rešitev, ki podpira celoten aspekt informacijskih potreb podjetja in združuje potrebe vseh odelkov in funkcij podjetja v enoten računalniški sistem.

Takšen celovit sistem lahko nudi podporo ključnim aktivnostim organizacije (proizvodnja, logistika, finance, marketing...) in jih hkrati povezuje. Tako omogoča uporabo skupnih podatkov ter zagotvlja informacije za nadzor stroškov, upravljanje ter optimizacijo poslovnih procesov ne glede na fizično lokacijo posameznih enot.

Zakaj izbrati nas?


MipsLogo

Cesta k Tamu 7, 2000 Maribor

/

+386 (2) 461 34 90

© 2024 - MIPS, Vse pravice pridržane - Kolofon