To smo mi!

MIPS programska oprema d.o.o.


Podjetje MIPS programska oprema d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom razvijanja sodobne aplikativne programske opreme, ki bi uporabnikom omogočala maksimalno avtomatizacijo dela in zadovoljitev potreb po informacijah.

Širok spekter ustrezno izobraženih kadrov z velikimi izkušnjami pri razvoju različnih informacijskih sistemov, nam omogoča, da lahko svojim strankam zagotovimo kakovostno in hitro izvedbo še tako obsežnih projektov. V podjetju kontinuirano spremljamo razvoj novih tehnologij ter skrbimo za sprotno spoznavanje in obvladovanje novitet ter aplikacijo le-teh v naši programski opremi.

In kaj je naš moto?

Poenostavljamo kompleksnost


Zavedamo se, da je ključni faktor pri prenovi ali uvedbi informacijskega sistema zadovoljstvo uporabnikov. Naš pristop k implementaciji rešitve je iterativen in vključuje sodelovanje uporabnika v vseh fazah razvoja. Na podlagi strokovnega znanja in izkušenj iz prejšnjih projektov in ob upoštevanju vaših želja in specifik v poslovanju smo sposobni izdelati rešitev, ki bo povsem zadovoljevala vaše potrebe. Pri svojem delu se držimo smernic in napotkov standarda ISO 9000-3, ki zagotavlja izdelavo kvalitetne programske opreme.


Celoviti sistemi in rešitve

Inovativne rešitve, ki sinhronizirajo poslovne procese.


Cilj podjetja je razvoj celovitih programskih rešitev za naročnika, ki niso le skupek aplikacij, ki rešujejo parcialne probleme, temveč integrirana programska rešitev, ki podpira celoten aspekt informacijskih potreb podjetja in združuje potrebe vseh oddelkov in funkcij podjetja v enoten računalniški sistem.

Takšen celovit sistem lahko nudi podporo ključnim aktivnostim organizacije (proizvodnja, logistika, finance, marketing…) in jih hkrati povezuje. Tako omogoča uporabo skupnih podatkov ter zagotavlja informacije za nadzor stroškov, upravljanje ter optimizacijo poslovnih procesov ne glede na fizično lokacijo posameznih enot.


Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt je sofinanciran na podlagi javnega poziva “Vavčer za digitalni marketing”.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux